SHOPPINGBAG (0) Till kassan →

Summa:
0 :-

Boka hårförlängning i Stockholm

Logga in eller registrera dig som kund i bokningsprogrammet för att boka en tid online.
Observera att det inte räcker med att vara registrerad kund på webbshoppen. 

Här finner du vår Prislista.

                

SPECIALISTERNA PÅ LÖSHÅR OCH HÅRFÖRLÄNGNINGAR I STOCKHOLM

Salong Headzone är en välkänd frisörsalongskedja. Vi etablerades år 1991 och tillhör idag en av Stockholms mest välbesökta salonger. Varje dag besöker flera hundratals Stockholmare som besöker frisörsalongerna. Vi kan skryta med att vi är en av Sveriges bästa salonger när det kommer till hårförlängningar och hårfärgningar. Vi har dessutom några av de populäraste frisörerna vad gäller kort- och långhårsklippningar i Stockholms City. 

Våra tre salonger är rymliga och moderna med bra ljusinsläpp. Salong Headzone finns på Drottninggatan/Barnhusgatan i Stockholms City, Rådmansgatan/Döbelnsgatan i Vasastan och på S:t Eriksgatan 76 vid S:t Eriksplan. På frisörsalongerna utför vi alla moderna hårvårdstjänster. Hårförlängningar, klippningar, folieslingor, keratinbehandlingar och uppsättningar är bara några av hårbehandlingarna vi erbjuder. Alla hårförlängningar som görs på Salong Headzone görs med kvalitetslöshåret Headzone Premium Hair Extensions.

Totalt är det ca 20st frisörer som jobbar på Salong Headzone i dagsläget. Detta innebär att vi alltid har möjlighet att hjälpa dig som har svårt boka en tid som passar dig. Som första frisörsalong i Sverige erbjuder vi våra kunder uppdelning av betalningen, i upp till ett år via Klarna.

Följ gärna vår instagram där vi lägger upp bilder på många inspirerande hårförlängningar och hårförtjockningar med våra tre olika löshårsmetoder.