SHOPPINGBAG (0) Till kassan →

Summa:
0 :-

FAQ

Om Löshåret

 

Vilken löshårsmetod passar mig bäst?

Vi har flera olika metoder som passar olika bra på olika hårtyper. Beroende på hur tjockt eller tunt ditt hår är rekommenderar vi olika löshårsmetoder. Om du känner dig osäker kan du boka en konsultationstid på någon av våra salonger, Barnhusgatan, Rådmansgata eller S:t Eriksgatan. Det går också bra att maila in en bild på ditt hår till support@headzone.se, där någon av våra experter hjälper dig med val av metod.

En konsultation på någon av våra salonger är kostnadsfri. Boka en tid genom att ringa oss på 08-522 389 20. I dagsläget finns det tyvärr ingen möjlighet att boka denna via vår onlinebokning. Konsultationen är helt kostnadsfri, men vid uteblivet besök debiterar vi 250kr. 

 

Hur långt hår måste jag ha för att kunna göra en hårförlängning?

Vi rekommenderar att ditt hår är minst 10 cm. Detta för att en fin övergång från ditt eget hår till löshåret skall vara möjlig.

 

Vad betyder Remy?

Hår av Remy-kvalitet är löshår där alla hårstrån ligger i samma riktning som de gör naturligt. Alla fjällskickt ligger då åt samma riktning, och på så sätt behåller håret sin naturliga styrka. På så sätt blir det möjligt att skapa den perfekta produkten, då man kan färga och avfärga håret för att nå det perfekta resultatet. Läs mer om Remy och löshårets kvalité i hårskolan.

 

Hur länge håller hårförlängningen/löshåret?

Beroende på hur du själv har skött håret, samt för vilka förhållanden du utsatt håret, varierar hållbarheten. Vi rekommenderar att man sätter om en permanent hårförlängning efter ca 4-6 veckor, beroende på hur snabbt det egna håret växer. När du vårdar löshåret efter våra rekommendationer så håller det längre.

 

Hur tar jag ut hårförlängningen?

Borttagningen av din hårförlängning ser olika ut beroende på vilken löshårsmetod du har. Nedan följer en enkel beskrivning på hur du tar ut hårförlängningen.

Keratin Löshår

När du tar ut löshår med keratin behöver du en Tång för borttagning och denna Remover. Du börjar med att knäcka sönder keratinfästena. Sedan lägger du på Removern och klämmer lätt med Tången från alla håll och kanter, enda tills du märker att fästet expanderar. Då kan du lätt dra ut löshårsslingan ur håret.

Tejp-Löshår

När du tar ut Tejp-löshår behöver du denna Remover. Med hjälp av en liten pappersbit skyddar du hårbotten från Removervätskan. En liten mängd removervätska (2-3 droppar) appliceras på tejpremsan, och får verka i ca 20 sekunder. Efter det tar du med ena handen ett stadigt grepp om det egna håret medan du med den andra handen drar loss tejpremsan.

Löshår med Microringar

När du tar ut ditt löshår med microringar behöver du denna Tång. Med Tången klämmer du på microringarna för att öppna upp dessa. När du väl har gjort det kan du enkelt dra ut löshårsslingan från håret.

Löshår med Clip-in

Denna metod är enkel att sätta i och ta bort. När du vill ta bort hårförlängningen klickar du bara upp klämmorna. Se till att förvara löshåret i den medföljande kartongen.

 

Kan jag platta och locka äkta löshår?

Ja, absolut. Men precis som ditt eget hår så slits det snabbare om du gör det ofta. Använd alltid värmeskyddande produkter.

 

Kan jag bada i saltvatten eller klor?

Vi rekommenderar inte att du badar i klor- och saltvatten då håret är utsläppt. Rekommenderat är att du använder badmössa när du ska bada i klor- och saltvatten. Observera att när du badar bastu är det bra att fläta håret samt återfukta med ett serum när du tvättar det efteråt. Vi rekommenderar detta serum.

 

Kan jag färga, bleka eller tona mitt löshår?

Vi rekommenderar inte att du färgar, bleker eller tonar håret, då det redan är färgat för att uppnå rätt nyans. Vi garanterar heller inte att man kan uppnå önskat resultat då man färgar eller tonar löshåret. Väljer man ändå att göra det sker det på egen risk, och all garanti förfaller.

Vi vet att många ändå väljer att färga sitt löshår för att uppnå önskad effekt, och därför har vi tagit fram en guide i hur du ska ta dig tillväga för att färga löshåret.

Blek aldrig löshår då det redan har blekts en gång, och kan förstöras då det bleks ännu en gång.

 

Kan jag permanenta mitt löshår?

Då permanentvätskan är så pass stark, rekommenderar vi inte att man permanentar sitt hår. Väljer man ändå att göra det sker det på egen risk, och all garanti förfaller.

 

Är allt hår ni säljer Äkta Löshår?

Vi säljer endast äkta löshår. I vår webshop hittar du aldrig produkter med syntetiskt hår. Syntetiskt löshår går inte att styla på samma sätt som ditt eget. För oss är löshårskvaliteten det allra viktigaste. Därför väljer vi endast äkta löshår.

Betalning & Leverans 

 

Vilka betalsätt kan jag använda?

Hos oss kan du välja de allra flesta betalsätten:

Kort: Säker kortbetalning med Visa, MasterCard, American Express och Diners via Dibs.

Paypal: En typ av virtuell plånbok, som du gärna kan betala med hos oss. Här kan du betala med American Express, Diners och ett flertal kreditkort.

Faktura: Vi fakturerar via klarna. Du kan antingen välja att betala med faktura eller dela upp din betalning.

Har du frågor angående din faktura så kontakta Klarna på 08-120 120 10 eller www.klarna.se.

 

Hur lång är leveranstiden?

Vi skickar varorna du beställer så fort som möjligt. Ofta redan samma dag. När paketet väl är skickat tar det mellan 1-3 vardagar tills paketet är framme. Vi har även Expressfrakt där du har paketet hemma redan dagen efter beställning.  

 

Bli företagskund

 

Jag har en salong och vill bli företagskund, hur gör jag?

Om du har en egen frisörsalong som jobbar med hårförlängningar, kan du registrera dig som företagskund. Som företagskund får du ta del av speciella erbjudanden och kampanjer samt bli inbjuden på speciella VIP-kvällar.

Har du en salong som köper mycket löshår, kan vi ordna en skräddarsydd lösning till er. Kontakta oss då via länken.

 

Kan jag som privatperson registrera mig som kund?

Som privatkund går det mycket bra att registrera dig som kund hos oss. Dels sparas din beställningshistorik på vår hemsida. Du kan även få tillgång till nyhetsbrev och speciella erbjudanden och kampanjer. Är du en person som handlar ofta har du även dina adressuppgifter sparade. Då slipper du att fylla i dem varje gång du handlar.

 

Salonger

 

Hur hittar jag till salongen?

Nedan hittar du enklaste vägen till varje salong.

Barnhusgatan

Salongen på Barnhusgatan 1C i Stockholm, hittar du på korsningen Drottninggatan/Barnhusgatan. Närmaste T-bana: Hötorget.

Karta till Headzone Barnhusgatan.

Rådmansgatan

Salongen på Rådmansgatan 46 i Stockholm, hittar du på korsningen Rådmansgatan/Döbelnsgatan. Närmaste T-bana: Rådmansgatan.

Karta till Headzone Rådmansgatan.

Sankt Eriksgatan

Salongen på Sankt Eriksgatan 76 i Stockholm, hittar du på vägen mellan Sankt Eriksplan till Fridhemsplan på vänster sida. Närmaste T-bana: S:t Eriksplan.

Karta till Headzone Sankt Eriksplan.

 

Kan jag köpa håret direkt i salongen?

Det går inte att handla direkt i salogerna. Däremot kan du beställa produkterna du skall ha på webshopen, och sedan välja att hämta dem på Salong Headzone Sankt Eriksgatan 76, 113 20 STOCKHOLM. När du väljer fraktalternativet "Hämta i butik", får du ett mail när din order finns redo för avhämtning.

Retur, Byte & Reklamation 

 

Hur gör jag en reklamation?

Vid reklamationsärendet ber vi dig kontakta vår support support@headzone.se med ditt ordernummer. Skicka därefter tillbaka den defekta/felaktiga varan till oss.

Läs köpvillkoren för mer information om vad som går att reklamera.

 

Jag har ångrat ett köp eller vill byta vara, hur gör jag en retur?

Känner du att färgen inte passar, kan det vara bra att byta. Det du gör är att skriva ut returblanketten som du behöver fylla i för att kunna returnera en vara till oss. Returkostnaden får du som kund själv stå för. För mer information om returer ombeds du läsa köpvillkoren.