SHOPPINGBAG (0) Till kassan →

Summa:
0 :-

Färgkarta

Headzone Premium Hair Extensions ges ut i två olika hårkvalitéer.

För de professionella metoderna, Keratin Hair Extensions, Micro Ring Hair Extensions och Sticker Hair Extensions använder vi oss av den absolut bästa kvaliteten som finns tillgänglig. Dessa produkter blir lite dyrare men detta är något man tjänar in med tiden. Alla nyanser som finns tillgängliga hittar du under Färgkarta Professional och i Färgring Professional.

Vi erbjuder även ett Clip–in löshår som består av ett lite mer ekonomiskt hår. Detta för att matcha den prisbild som finns på marknaden. Självklart är även detta hår av hög kvalitet men till ett lite billigare pris. Då man inte använder det håret dygnet runt, så är det inte lika viktigt att håret är av samma kvalitet som de professionella produkterna. Ändå har vi valt att ha den bästa kvaliteten på Clip-in-marknaden. Alla nyanser som finns tillgängliga hittar du under Färgkarta Clip-in.


Klicka på den metod du är intresserad av för att se vilka färger metoden erbjuds i.  

 

Färgkarta professional. Färgkartan gäller metoderna Keratin Hair Extensions, Tape Hair Extensions och Microring Hair Extensions.Färgkarta Clip-in. Färgkartan gäller för Clip-in Hair Extensions.