SHOPPINGBAG (0) Till kassan →

Summa:
0 :-

Om Headzone Premium Hair Extensions
 

Varför Indiskt Tempelhår?
Precis som den finaste chokladen är belgisk, det bästa mousserande vinet franskt och den vackraste designen Italiensk, är det bästa löshåret gjort av Indiskt Tempelhår. Man kan fråga sig varför just Indiskt Tempelhår är det bästa. Det ska vi svara på nedan.
 

Är det skillnad på Indiskt Tempelhår och Indiskt löshår?

Svar: Ja! Indiskt hår är likadant som övrigt hår på marknaden. Fortsätt läsa så får du reda på vad som skiljer Indiskt Tempelhår från övrigt hår.
 
Om Indiskt Tempelhår
I Indien finns en det en uråldrig tradition där Indiska kvinnor frivilligt skänker sitt hår till det lokala buddhisttemplet. Med pengarna som munkarna säljer håret för, hjälper de invånare i orten som behöver mat, medicin och boende. Även innan håret började köpas från olika tempel av löshårstillverkare, utförde Indiska kvinnor denna ritual. Håret slängdes då i floden Ganges och gick därav helt till spillo. Indien är det enda landet i världen där denna kultur finns. Allt annat löshår på marknaden är antingen avklippt under tvång eller samlat via håravfall som naturligt faller av när håret borstas.
 
Remy-kvalitet
Eftersom det Indiska håret som en tradition ges till buddhisttempel, så är det den enda löshårskvaliteten som kan garantera Remy-kvalitet. Remy är att hårstråna ligger i samma riktning, vilket gör att hårets fjällskickt ligger åt samma håll. Detta är det allra viktigaste när det kommer till löshår. Saknar håret Remy-kvalitet kommer det garanterat att bli frissigt.
Håret som doneras sätts samman med gummisnoddar och under hela processen hålls de ihop. Det resulterar i att ett löshår som du köper av Indiskt Tempelhår, i slutändan alltid är från samma person och är rättvänt. När du köper löshår som inte är av Indiskt Tempelhår är löshåret i paketet från en mängd olika personer. Resultatet blir att det inte beter sig likadant. I en hårförlängning kan det alltså vara hår från tusentals olika kvinnor. Hur kan då detta hår se så fint ut när man tar ut det ur löshårspaketet? Mer om det under löshårsframställning.
 
Indiskt Tempelhår = Kemiskt obehandlat
Det Indiska Tempelhår som vi köper är aldrig färgat och har aldrig utsatts för kemiska behandlingar. Vi vet allihopa hur dem där snygga slingorna sliter på håret. Hur den vardagliga användningen av plattång och hårspray resulterar i att topparna klyvs. Lyckligtvis så växer vårt hår, och de slitna topparna kan klippas av. Men när det kommer till löshår är det mycket viktigt att det är så obehandlat som möjligt.
 
Löshårsframställning
När håret kommer in som råvara och ska förvandlas till en professionell produkt krävs det en noggrann precision i arbetet. Vi på Headzone Premium Hair Extensions har därför valt att använda oss av ett Italienskt produktionsteam med över 40års erfarenhet av löshårstillverkning.
Vårt löshår köps in från Indien på auktioner. Löshåret behöver hålla den absolut högsta kvaliteten för att våra inköpare skall vara med i budgivningen. Väl på plats i Italien rengörs håret på ett skonsamt sätt med vanligt schampo. I sin tur följer det en lång tillverkningsprocess innan det blir dags för den kända Italienska finessen, fästmetoden. Italienarna är sedan länge kända för sin precision när det kommer till detaljer. Erfarenheten och precisionen vid blandningen av nyanser samt tillverkningen av de olika fästmetoderna resulterar i ett konstverk. Ett skickligt hantverk i kombination med det bästa håret för löshårstillverkning ger som resultat ett av Sveriges bästa löshår. Utan att behöva utsätta håret för en stark kemisk behandling, för att jämna ut kvalitetsskillnader som hårstråna emellan har vid löshårstillverkning av annat hår än Indiskt Tempelhår.
Löshår som inte är av Indiskt Tempelhår är vid första intrycket väldigt mjukt och levande. Det är för att tillverkningen sker med starka syror, för att ta bort hårets fjällskickt, då det inte är av Remy-kvalitet. Sedan silikonbehandlas dessa löshår för att framstå som mjuka och levande, likt ett Indiskt Tempelhår. Skillnaden är dock att allt annat hår än Indiskt Tempelhår utsetts för stark kemisk behandling. Något som kommer att märkas efter första eller andra tvätten av sådant löshår, då silikonbehandlingens mjukhet och lyster avtar.
 
Om Europeiskt hår
Europeiskt hår är mycket ovanligt vid användning som löshår. Dels för att Europeiska kvinnor sällan säljer sitt hår, och även för att håret är för tunt och fint. Det leder till att ett sådant löshår lätt bryts och går av. Kvantiteten i Europeisk hårförsäljning eller donation är i princip obefintlig. Ett sådant paket löshår innehåller ca 16 gram löshår och kostar ca 2.500kr. En full Europeisk hårförlängning med 100 slingor kostar drygt 13.000kr, enbart i materialkostnad. De flesta löshåren på marknaden som kallas Europeiska, är i själva verket från Asien. Vi tar avstånd från Europeiskt hår i vilket fall som helst, då de helt enkelt inte passar för löshårstillverkning.
 
Varför Headzone Premium Hair Extensions?
Ett precisionsfullt hantverk från Italien. Ett produktionsteam med över 40 års erfarenhet av löshårstillverkning. Det är vad vi erbjuder. Den enda rätta hårsorten är Indiskt Tempelhår. Det enda rätta löshåret är Headzone Premium Hair Extensions. 

Köp vårt fantastiska löshår. Du kommer inte ångra dig!