SHOPPINGBAG (0) Till kassan →

Summa:
0 :-

Välkommen till löshårskolan!

Vill du få tjockare hår? Headzones guide lär dig allt du behöver veta om löshår och hårförlängningar!


Vår guide inriktar sig på att hjälpa dig att få längre och tjockare hår. I över 20 års tid har vi hjälpt våra kunder att uppfylla sina hår-drömmar. I dagens samhälle då massvis med hårstyling och kemiska produkter används på våra hår, blir ofta topparna slitna. Detta leder till att många kvinnor behöver klippa topparna på håret för att hålla det friskt och fint. Detta leder olyckligtvis till att det blir otroligt svårt att spara långt och tjockt hår. Därför har löshår kommit att bli ett komplement för dessa svårigheter. På otroligt kort tid kan man idag göra en hårförlängning. Tiden varierar med alltifrån fem minuter till cirka två timmar, beroende på vald löshårsmetod.

Våra löshårsmetoder
Löshår har förekommit i många former och metoder. De metoder vi erbjuder är de allra populäraste och mest använda inom löshårets värld för att hjälpa dig att få tjockare hår. 

Keratin Extensions är en professionell metod som tar något längre tid att sätta i. Däremot tar det sällan mer än två och en halv timme att sätta i. Denna metod är den allra populäraste, och är den mest permanenta och mest använda metod i hela världen. Metoden fästes genom att keratintoppen på varje löshårssling smälts och appliceras runt den egna hårslingan. Sedan stelnar keratinet, och en slinga är färdig. För mer information om hur isättning sker, gå till Kapitel 5.

Tejp Extensions är den i särklass snabbaste professionella löshårsmetoden. En full hårförlängning med denna metod tar knappt en timme att sätta i. Metoden fästes precis som namnet indikerar med tejp. Fördelen med detta är att hårförlängningen går att flytta upp i takt med att det egna håret växer. Självklart är det inte vilken tejp som helst som används, utan en noga framtagen tejp som inte påverkas av vatten och smuts som naturligt hamnar på håret under våra vardagliga liv. För mer information om hur isättning sker, gå till Kapitel 6

Micro Ring Extensions är en professionell löshårsmetod som likt Keratin Extensions tar ca två timmar att sätta i. Fördelen med denna metod är att den fästes med hjälp av att en microring kläms åt så att håret sitter fast. Denna metod går att flytta upp i takt med att det egna håret växer, genom att microringarna knäcks sönder och ersätts med nya. Metoden fästes genom att microringar läggs på en hook, och sedan träs igenom den egna hårslingan. Därefter läggs den runda keratintoppen på löshårsslingan in emellan det egna håret och microringen. Ringen kläms sedan åt med en tång. För mer information om hur isättning sker, gå till Kapitel 7

Clip-on Extensions är en löshårsmetod som skiljer sig från de tre ovan nämnda professionella löshårsmetoder. Denna metod sätts i på knappt fem minuter. Sedan går den att ta ur på någon minut. Denna löshårmetod är avsedd som en hårförlängning som inte är permanent. Fördelarna är många, exempelvis att denna går att använda vid specifika tillfällen. Exempelvis på en fest, en jobbintervju eller en viktig dejt. Metoden fästes genom att de färdigsydda clipsen på varje hårträns klickas på det egna håret. För mer information om hur isättning sker, gå till Kapitel 8.

Snabb fakta om Headzone
Headzone Premium Hair Extensions är idag en av Skandinaviens största leverantörer av hårförlängningar. Med en styrelse som drivit frisörsalonger i över 20 år och ett nära samarbete med ett produktionsteam som ägnat sig åt tillverkning av äkta löshår i över 40 år, känner vi att vi kan erbjuda det absolut bästa inom löshår. Vi på Headzone använder oss alltid av Indiskt Tempelhår med 100 % Remykvalitet. Löshåret är handtillverkat i Italien. 

I dagsläget driver Salong Headzone tre frisörsalonger i Stockholms innerstad. Dagligen gör vi många hårförlängningar av alla våra hårförlängningsmetoder. Vi är utan tvekan en av Sveriges största frisörsalonger och löshårsspecialister med mer än tusen hårförlängningar årligen. Gör som tusentals andra kunder, gör en hårförlängning och få tjockare hår med löshår från Headzone Premium Hair Extensions. Du kommer inte ångra dig! Handla nu! 

Vi tar vårt ansvar
Vi anser att du alltid kan känna dig trygg och säker med din hårförlängning. Därför har vi fokus på en ansvarsfull produktion med stort miljötänk. Tänk om alla tänkte som vi. Kvaliteten är det som utmärker oss, men samtidigt väljer vi att fokusera på mänskliga rättigheter och respekt för våra medmänniskor. Vi utför stickkontroller på att våra ansvarsvillkor upplevs i alla led i vår produktion och är stolta för det.

Löshårsskolans innehåll
I denna guide kommer vi att lära dig allt du behöver veta om löshår och hårförlängningar.

Kapitel 1 - Vi kommer att introducera dig i hur vi väljer ut ett av Sveriges bästa löshår, och förklara vilka punkter som är de allra viktigaste för att vi ska kunna garantera den finaste råvaran på marknaden.

Kapitel 2 - Efter det kommer vi att presentera olika löshårsbegrepp som är viktiga att känna till för dig som funderar att köpa löshår från oss. Vi kommer att prata om olika ursprung samt förklara vad Remy är.

Kapitel 3 - Vi kommer sedan att kort förklara hur framställningen och produktionen ser ut av vårt löshår. Vi tycker att det är viktigt att du som kund känner till detta. Något som ingen annan vågar göra.

Kapitel 4 - Här kommer vi att presentera skötselråden för löshåret. Vi anser att det är ytterst viktigt att dessa följs till punkt och pricka. Detta för att vi ska kunna garantera ett fantastiskt och långvarigt resultat.

Kapitel 5 - I detta kapitel tar vi upp hur isättning och borttagning går till av Keratin Extensions.

Kapitel 6 - I detta kapitel tar vi upp hur isättning, borttagning samt uppflyttning går till av Tejp Extensions.

Kapitel 7 - I detta kapitel tar vi upp hur isättning, borttagning samt uppflyttning går till av Löshår med microringar.

Kapitel 8 - I detta kapitel tar vi upp hur isättning och borttagning går till av Clip-on Extensions.

 

Vill du få tjockare hår - gå då till nästa kapitel för att läsa mer.